top of page

Praktische informatie

Is er een wachtlijst?

Op dit moment start ik geen nieuwe behandelingen meer op. Ik houd geen wachtlijst bij. Gelieve me niet te bellen om toch een afspraak te vragen, want daar kan ik helaas niet op ingaan.

Uren consultaties

Afspraken zijn voorlopig enkel mogelijk voor mensen die al in behandeling zijn en dat op:

- woensdag (9 u. - 11.15 u.)
- vrijdagvoormiddag (9 u. - 11.15 u.)

Hoeveel kost een consultatie?

Ik ben geconventioneerd. Dat betekent dat ik de officiële tarieven toepas. 
Betalen kan cash, via overschrijving met uw smartphone of via het scannen van een QR-code met uw smartphone. Ik heb geen bancontacttoestel.

Hoe een afspraak maken?

Afspraken kunnen enkel nog worden gemaakt door mensen die al in behandeling zijn. Op dit moment start ik geen behandelingen bij nieuwe cliënten op. Ik houd ook geen wachtlijst bij. Gelieve niet te bellen om toch een afspraak te vragen, want daar kan ik helaas niet op ingaan.  

Is een verwijzing van de huisarts noodzakelijk?

Dat is niet verplicht. Maar lichaam en geest vormen één geheel en werken op elkaar in. Ik vind het dus nuttig dat uw huisarts op zijn minst op de hoogte is van uw psychische klachten.

Wat bij arbeidsongeschiktheid?

Als ik van mening ben dat uw psychische klachten werken onmogelijk maken, kan ik u arbeidsongeschikt verklaren. Ik zorg dan voor een attest voor de werkgever, ik vul zo nodig het getuigschrift van arbeidsongeschiktheid voor de mutualiteit in en als u dat wenst, schrijf ik een verslag voor de adviserend geneesheer als u wordt opgeroepen voor controle.

Behandeling minderjarigen

In principe behandel ik enkel volwassenen (+ 18 jaar), maar als uw kind bijna 18 is en voor de 18e verjaardag niet meer terecht kan bij een kinder- en jongerenpsychiater, maak ik soms een uitzondering. Op dit moment start ik echter geen behandelingen bij nieuwe cliënten op. Ik houd ook geen wachtlijst bij.

Praktische informatie: FAQ
bottom of page